DÜNYA YEŞERİYOR, HAYALLER GERÇEKLEŞİYOR (THE EARTH IS GETTING GREEN, DREAMS ARE GETTING TRUE )

09.04.2018 472

Hayal kurmak geleceği makro ölçülerde yaşama isteğidir. William Russell "Büyük işler, büyük hayaller kurma özelliği olan insanlarca başarılmıştır" der. Hayaller hayat tarlasından geçerken elimizden toprağa düşen tohumlardır. Tohum ve tarla için de çabalamanız gerekir ki hayaller gerçek olsun. Hayal etmeyen öğrenciler, hayal etmeyen yetişkinler ve maalesef hayalleri olmayan toplum... O halde bunun önüne geçmek bizim elimizde, çocuklarımız hayallerini kâğıda yazacak hayal sandığına atacak. Fidan dikiminden sonra sandıklardan çıkarılan hayaller gerçekleşecek. Hem hayaller gerçekleşecek hem de ulusal ve uluslararası okullarda aynı tarihte binlerce fidan dikilecek.

Okulumuzda başarıyla gerçekleştirilen projemizin hayaller gerçekleşiyor bölümünde öğrencilerimizin hayallerini gerçeğe dönüştüren Sayın Belediye Başkanımız Metin ORAL, ağaç dikimi bölümünde desteklerini esirgemeyen Sayın Milli Eğitim Müdürümüz Zeki SİTAR'a teşekkürlerimizi sunuyoruz.

09-01-202009-01-202009-01-202009-01-2020

Adres:
ÇAVUŞÇİFTLİĞİ KÖYÜ DEVLETYOLU ALTI MEVKİİ HAL SK. FATİH SULTAN MEHMET İLKÖGRETİM OKULU BLOK NO 10 ALTINOVA / YALOVA